Mošt jablko a mrkev
80% šťáva z jablek a 20% šťáva z mrkve, které jsou šetrně zpracovávány bez chemických konzervantů a barviv, tak aby byly zachovány všechny blahodárné účinky.
Bez přidaných látek, nepřislazovano a nefiltrováno!
Balení 0,33 l (folie)
Počet v balení: 12 ks
Obal: nevratná láhev
Hmotnost: 6,36 kg
Na paletě
Počet balení: 90 ks
Počet lahví: 1080 ks
Hmotnost zboží na paletě: 572,4 kg
Balení 0,75 l (folie)
Počet v balení: 6 ks
Obal: nevratná láhev
Hmotnost: 6,71 kg
Na paletě
Počet balení: 96 ks
Počet lahví: 576 ks
Hmotnost zboží na paletě: 644,2 kg
Balení 3 l (bag in box)
Počet v balení: 1 ks
Obal: bag in box
Hmotnost: 3 kg
Na paletě
Počet balení: 153 ks
Hmotnost zboží na paletě: 459 kg
Balení 5 l (bag in box)
Počet v balení: 1 ks
Obal: bag in box
Hmotnost: 5 kg
Na paletě
Počet balení: 105 ks
Hmotnost zboží na paletě: 525 kg
Zázrak jménem mrkvová šťáva. Její léčivé účinky vás ohromí!
Mrkvová šťáva má ohromující účinky na naše zdraví. Množství antioxidantů, které se nacházejí v mrkvi, se přenese do šťávy včetně vysokých hladin beta-karotenu. Výzkum ukázal, že antioxidanty jsou schopny snížit oxidační stres v těle, zabránit mutaci zdravých buněk a snižovat riziko rakoviny. Má také velký význam pro ochranu zdraví srdce tím, že snižuje krevní tlak a zabraňuje nebezpečí hypertenze. Jako vazodilatační činidlo pomáhá draslík zmírnit napětí v tepnách a cévách, což chrání kardiovaskulární zdraví.
Mrkvová šťáva je extrémně bohatá na vitaminy B, zejména vitamín B6, thiamin a riboflavin. Vitaminy B jsou rozhodující pro určité metabolické aktivity v těle, stejně jako funkce nervů a funkce mozku, což napomáhá správnému fungování všech orgánových systémů. Díky působivému rozmezí minerálů, zejména draslíku, vápníku, fosforu a hořčíku, je tato koncentrovaná šťáva vynikající pro zabránění včasnému nástupu osteoporózy a zvyšování hladin minerálů v kostech. Vitamíny C, E a A chrání před oxidačním stresem a podporuje tak významnou měrou imunitní systém.
„Víte, že 4. dubna slavíme Mezinárodní den mrkve? Jestli si to nějaká zelenina zaslouží, tak je to právě tato oranžová pochoutka.“
Stejný oxidační stres zodpovědný za mutace a rakovinu může poškodit funkci mozku, což způsobuje neurodegenerativní onemocnění, jako je Alzheimerova choroba a demence. Beta-karoten a další antioxidanty nalezené v mrkvové šťávě jsou schopny tyto účinky vyvrátit a studie ukázaly, že pravidelné pití mrkvové šťávy může zlepšit kognitivní funkci.
Legendární účinky beta-karotenu na zdraví zraku jsou dobře známy v komunitě přírodních léků a protože mrkvová šťáva je tak neuvěřitelně koncentrovaným zdrojem této živiny, je často doporučována pro osoby se špatným zrakem. Chrání proti poškození sítnice.
Mrkvová šťáva je již dlouho známa jako zdravotní pomůcka pro kůži díky přítomnosti beta-karotenu a vitamínu C. Beta-karoten má určité protizánětlivé účinky, což pomáhá snížit příznaky psoriázy, ekzémů a dalších stavů kůže, zatímco imunitní posilnění vitaminu C může eliminovat jakékoli infekce na pokožce.